Online opleidingen

Welkom bij de sectie online opleidingen van Event & Media Education.

Vakopleidingen waar je wilt, wanneer je wilt.

Voor diegenen die geen tijd hebben, voor wie een fulltime baan heeft, voor professionals, voor studenten of simpelweg voor wie niet naar de locaties kan komen waar de opleidingen worden gegeven, heeft Event & Media Education een serie online onderwijsprogramma's op maat ontwikkeld voor wie een baan ambieert in de media- en evenementenbranche, of voor wie zijn eigen competenties in deze sector wil versterken en zichzelf wil specialiseren.

De online vakopleidingen houden zich aan de wijze waarop de onderwijsprogramma's van Event & Media Education zijn opgezet. Dit houdt in dat het geleerde direct in de praktijk moet kunnen worden toegepast. Alle lessen zijn gebaseerd op reële casussen en beroepssimulaties, die door belangrijke opleiders en professionals uit de sector, die de rol van tutor op zich nemen en elke cursist persoonlijk begeleiden, worden gevolgd en beoordeeld.

Aan het einde van de opleiding Event & Media Education wordt een certificaat van deelname en een individueel beoordelingsrapport afgegeven door de tutor.

Je kunt je op elk moment inschrijven voor de opleiding.

 

 

 

   

 

Koop nu de cursus en volg hem meteen online!

 

 

Hogere vakopleiding Wedding Planner

 

Executive Master in Wedding Management

 

Vakopleiding Personal Shopper

 

Hogere vakopleiding Personal Shopper en Image Consultant