De Missie

 

Het onderwijsprogramma van Event & Media Education is geboren uit de samenwerking en de wens van een groep bedrijven en belangrijke communicatieprofessionals, die de gezamenlijke missie hebben en de noodzaak zien om het gat dat vaak tussen theorie en praktijk bestaat te dichten. Doel: het ontwikkelen van een vakopleiding die daadwerkelijk kwaliteit biedt en sterk praktijkgericht is, om mensen nieuwe competenties mee te geven die van directe waarde zijn voor het bedrijf.

Aan het onderwijsprogramma Event & Media Education werken, middels de methode knowledge sharing, alleen de belangrijkste, erkende professionals mee uit de sectoren communicatie, evenementen, public relations en media, die meer dan wie dan ook in staat zijn om juist ervaringen te delen en niet alleen pure theorie. Echte referentiepunten uit de sector die gezamenlijk staan voor de missie en die geloven in de noodzaak om nieuwe professionals op te leiden via het delen van ervaringen.

Het onderwijsprogramma van Event & Media Education is ontstaan in Milaan, maar met een missie: om kwaliteitsopleidingen ook buiten de grote steden aan te bieden, zodat iedereen die graag wil leren, zich wil specialiseren of zichzelf naar een hoger niveau wil tillen, bereikt kan worden, zonder genoodzaakt te zijn om hiervoor te ver te reizen. Om dit te bereiken werven wij de beste goeroes op het gebied van Evenementen, Communicatie en Media, die geloven in leren via de 'can-do' methode en die onvoorwaardelijk bereid zijn om de geheimen van hun succes, hun werkwijze, maar bovenal hun ervaringen (die van onschatbare waarde zijn) te delen.

 

 

Word Professional