Voor Bedrijven

 

Event & Media Education biedt vakopleidingen en bijscholing aan voor de sectoren Bedrijfscommunicatie, Evenementen, Persbureaus, Public Relations en Media.

 

Wij houden personeel up-to-date en breiden competenties uit

Het belangrijkste doel van Event & Media is, behalve het opleiden van beter gekwalificeerd potentieel onder jongeren, ze klaar te stomen voor de arbeidsmarkt en ze van directe waarde te maken voor een bedrijf, hoogwaardigde bijscholing aan te bieden aan wie al een baan heeft of ten behoeve van het verwerven van nieuwe competenties met het zicht op verbetering of uitbreiding van de taken van het personeel.

 

Het belang van communicatie op elk niveau binnen de business

Van groot belang zijn, bovendien, de opleidingen die Event & Media Education aanbiedt aan verenigingen, vrije beroepsbeoefenaars en zelfstandig ondernemers. Het doel van deze opleidingen is om het belang van een aantal marketinginstrumenten binnen een dynamische markt te tonen, hoe je deze zelfstandig kunt managen, zonder verspilling van personeel.

 

Direct in het bedrijf bij je personeel

Ten slotte bieden we ook een speciaal in-house onderwijsprogramma aan, dat direct bij bedrijven zelf wordt gegeven. Het programma leidt gekwalificeerd personeel op en begeleidt ze bij het organiseren en cultiveren van speciale evenementen, stimuleringsprogramma's, promotieactiviteiten, motivatie van het personeel, relatie met de media en het persbureau.

 

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling Corporate.

 

 

 

Word Professional